Stoya Fleshlight

I dag besluttede jeg for at anmelde Stoya Fleshlight, da det er en af ​​mine favoritter, ikke kun på grund af den sexede Stoya selv, men fordi dette er en super perfekt Fleshlight. Dette ses også på salgstallene af de forskellige Fleshlight, hvor Stoya Fleshlight ligger klart nr 1.

Stoya er som en porcelænsdukke at se på, men hvis du nogensinde har set hendes film, ved du  hun er en djævel på lagenerne, på sofaen, i køkkenet, i bilen, hvor som helst: D. Hendes Fleshlight er bare fantastisk og en blanding af den intense og den bløde som beskriver hende fortræffeligt.

Nå men nu til selve anmeldelsen. Jeg smurte Stoya Fleshlight’en ind i den vandbaserede glidecreme, efter at have haft den i vasken med varmt vand, for at give den en lun temperatur og så snart jeg trængte ind i Stoya’s fisse, følte jeg de tre rækker af bump ved indgangen. De gav mig en dejlig blid fornemmelse når de gned på mit pikhoved, men ikke mere end at stimulere. Jeg havde allerede hørt, at dette var en virkelig intens Fleshlight, så den blide del starten var dejligt.

Det næste kammer man kommer til når man kommer dybere ind i Stoya var skøn overraskelse, dette kammer er beklædt med en slags tentakler, og spidsen af ​​disse kærtegnede mig yderligere, men var dog stadig en ganske blid fornemmelse.

Så snart jeg trængere videre igennem det næste stykke rammer jeg ribber som føles som et deepthroat blowjob, og følelsen af ​​at have sin penis dybt nede i en kvindes mund er helt vildt vidunderligt. Lidt dybere inde rammer jeg det andet sæt af tentakler, nu føler jeg endnu mere klar til at komme, men holder igen.

Endelig nåede jeg den sidste kammer og de lækre stramme ribber, som bliver strammere jo længere du når ind i det. Det var nok det vildeste jeg har prøvet, det føltes som at trænge ind i en jomfru fisse som suger min penis ind.

Konklusionen er ikke til at tage fejl af. Stoya Fleshlight er klart den bedste af de Fleshlight jeg har testet. Den gav den vildeste orgasme og masser af forskellige stimulanser. Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner 🙂