Alexis Texas Fleshlight

Alexis Texas Fleshlight, en tro kopi af hendes dejlige fisse. Jeg syntes Alexis Texas en særdeles smuk og naturlig pornostjerne. Hun er den slags pige, du bare kunne være kærester med, og det tænder mig endnu mere. Fleshlight har designet den perfekte tekstur der passer til hvem Alexis Texas er i hendes film og interviews.

Stimuleringen som Texas Tornado giver er den mest realistiske stimulation i fleshlight arsenalet, der er så tæt på en reel vagina som muligt. Flere brugere sammen med mig har bevidnet i Texas Tornado er den mest realistiske tekstur endnu højere grad end Vortex . De tre bølger vridning omkring muffen skabe en meget live følelse til tekstur . Jeg siger dette, fordi med at have sex med en pige , du føler variationer i hendes vagina , såsom muskelsammentrækninger , glat naturlige teksturer.

Tornado indfanger disse aspekter som ingen anden. Den tornado har en meget lun føler sammen med den glatte bølger er det ikke unaturligt stramt eller mærkeligt løs. Kant med Tornado er så let at gøre det virkelig giver mulighed for lange sessioner og orgasmer bygge langsomt med en eksplosiv finish, der vil forlade enhver mand drænet.